10. august 2008

Tilbake fra Bergen :)

Da er vi hjemme fra helgeturen i Bergen Det ble en fin tur (og veldig spontan hehe). Det var litt langt å kjøre - men det gikk veldig greit. Vi fikk jo hele lørdagen der ;)

Bortover kjørte vi over Haukeli og tok 2 ferger (til Gjermundshavn og et-eller-annet annet sted . Starta hjemmefra kl 10 og var framme på Grimen camping kl 19. Fikk satt opp teltet og dro ned til sentrum. Denne helga var det et stort arrangement der - og det var m a s s e mennesker der! Vi spiste på Peppes og gikk rundt og kikka. Tilbake på campinga rett over midnatt en gang.

Lørdag var vi bl.a. på Hobbyloftet og Papirgleder (LOL) og rundt i byen ellers. På kvelden var vi igjen ute (da tok vi buss, da det nesten var billigere pga parkering og bomring). Spiste middag på kinarestaurant. Tilbake på campinga ca 23.30, da var vi trøtte! I dag dro vi fra campinga 09.30 og kjøre via Voss til Aurland og Lærdal, og ned Valdresdalen tilbake. Den veien var en 10-15 mil lenger, men var bedre vei - så vi brukte omtrendt den samme tiden som opp. Var hjemme kl 19 i dag.

Ingen kommentarer: