13. oktober 2010

Dagens produksjon

I dag har jeg vært hjemme med sykt barn, og fått begynt på juleproduksjonen.

Edwin har fått masse julepost han må lese gjennom :) Alle trykkene er fra Magnolia og farget med promarkere. Tekststempelet vet jeg ikke hvor kommer fra.




Jeg har også fått laget noen til-/fra-lapper. Den som er sydd på ble egentlig mislykket, men ble kanskje ikke så verst til slutt likevel :)

7 kommentarer:

Anne Bente sa...

wawwwwww noget sååå vakkert
klemmm

Ann Kristin sa...

Oi så mye flott!! Likte godt det første,med edvin eller hva han heter :) syns du har så stilig bakgrunn til kortene dine-blir som ett bilde liksom, mye artigere enn bare ett stempeltrykk!

Anne Lise sa...

Takk for hyggelige kommentarer :)

anne marie sa...

Enda et flott kort:)
Er litt nysgjerrig,jeg;)Kan jeg spørre om hvor lang tid du bruker på et kort? Sånn ca,kortene er jo utrolig forseggjorte♥
Koselige til og fra lapper:)

Anne Lise sa...

Takk, Anne Marie. Dette julekortet begynte jeg på ved å fargelegge stolen tirsdags kveld. Vinduet var fargelagt fra en annen gang. Edwin, treet og bakgrunnen fargela jeg onsdag formiddag. Kortet var ferdig før 14 iallefall, men jeg satt ikke konstant med det da. Tar ikke sååå mye tid, men kanskje 3 til 3,5 time eller noe siden jeg også har sydd på dette.

Martina sa...

Åh va duktig du är! Jättefina kort du gör!! :)
Dina kommentarer på min blogg syntes inte för Wordpress la dem som spam eftersom de innehöll en länk, och jag hade missat det men jag har godkänt dem nu! :)

anne marie sa...

Det var ikke så ille med rundt 3 timer,nei:) Det kan jeg klare med mine kort,også,hehe;) Jeg er en snilescrapper,bruker lang tid uansett liksom;)
Ha en fantastisk helg:) Jeg reiser sørover og skal i 60års-dag til svigermor,det skal bli gøy:)